Selecteer een pagina

SEO Marketing

Om bovenaan in Google te komen, moet er SEO toegepast worden. Door Zoekmachine Optimalisatie verbetert de positie in de zoekresultaten.

Nieuwe Website

Wij maken nieuwe WordPress Websites, vanaf een blanco pagina. Soms gebruiken we een template, afhankelijk van de wensen en behoeften.

Online Adverteren

Online adverteren, via Google Ads of via Social Media, zoals Facebook. Daardoor bereikt u snel en effectief uw doelgroep. Meer weten?

Webshop laten maken

Nieuwe professionele webshop nodig? Op maat gemaakte webshop designs, zelf producten toevoegen, volledig responsive én SEO-proof.

Logo & Design

Nieuwe huisstijl laten ontwikkelen? Een nieuw en passend logo, op maat gemaakt en met toepasselijke kleuren. Ook geschikt voor drukwerk.

Social Media Marketing

Het opzetten, onderhouden en optimaal gebruiken van diverse Social media kanalen, zoals Facebook, Pinterest, Youtube en Instagram.

Copywriting

Professionele copywriting spoort lezers aan om tot actie over te gaan. Casadova helpt graag met nieuwe, pakkende teksten te schrijven.

Hosting

Bij een nieuwe website hoort ook Hosting, Website Onderhoud, Domeinnaam registratie en E-mail accounts. Wij regelen dat u zorgeloos online bent met uw nieuwe website, dag en nacht, 24/7.

Zakelijke Fotografie

Professionele foto’s horen bij een nieuwe bedrijfswebsite. Gebruik geen stock-foto’s, maar investeer liever in professionele zakelijke portretfoto’s.

Product Fotografie

Om producten op een professionele manier te presenteren in de webshop, is Product Fotografie op maat, een must. Vraag de gratis offerte aan! 

Casadova

Werk aan de Winkel

“The way to get started is to quit talking and begin doing.” – Walt Disney

Bovenaan in Google

Wordpress websites gemaakt

Online Advertentie Campagnes

Professionele foto´s laten maken

Casadova is een full service Marketingbureau in Den Haag. Wij helpen bedrijven groeien naar meer online succes.

Eerst luisteren we naar wat u echt nodig heeft. Daarna gaan we aan de slag. Wij bieden alles wat er nodig is, om online succes te behalen.

Wilt u meer online succes? Wij helpen u graag!

 

CONTACT

(06) 2353 8076

info@casadova.com

KVK 66141737

Algemene Voorwaarden

Privacy

CASADOVA

Investeer in uw eigen Online Succes!